POČINJE ŠKOLSKA GODINA 2012./2013. NOVA WEB-STRANICA ŠKOLE

U ponedjeljak 3. rujna 2012. na području Splitsko-dalmatinske županije počinje nastava za školsku godinu 2012/2013. Svi učenici osnovne škole dužni su doći na nastavu u jutarnjoj smjeni u 7.45, a u poslije podnevnoj u 13.00 sati.

MALA ŠKOLASvi kandidati za Malu školu trebaju se prijaviti u tajništvo Osnovne škole . Mala škola će započeti s radom 10.9.2012. SREDNJA ŠKOLASvi polaznici srednje škole dužni su se javiti u općinu Lovreć i na Autobusni kolodvor zbog preuzimanja mjesečnog pokaza. U suradnji s resornim Ministarstvom i općinama za ovu godinu roditelji neće plaćati pokazne karte za srednjoškolce.Molimo sve roditelje koji nisu podmirili svoje komunalne obaveze da se jave u općinu Lovreć. Ukoliko komunalne obaveze nisu podmirene Općina neće snositi trošak za : diječiji vrtić, Malu školu i prijevoz srednjoškolskih učenika.

WEB STRANICA OSNOVNE ŠKOLE STUDENCI

Sve daljenje informacije o nastavi i događanjima u Osnovnoj školi Studenci moći ćete naći na novoj web-stranici škole koju izrađuje nastavnik inforamtike Hrvoje Ćatipović kojemu unaprijed čestitamo na trudu i zalaganju. Nova web adresa je www.os-studenci.skole.hr