SUSRET GENERACIJE 1975/76.

SUSRET GENERACIJE 1975/76.

Dvadeset sedam godina nakon završetka osmogodišnjeg školovanja u Osnovnoj školi Studenci, generacija 1975/76. prvi put se okupila na generacijskom susretu u Studencima.

U prvi razred krenuli smo 1982. godine kada nas je bilo 14, a osmi razred nas je 1990. godine završilo 12. Razrednici su nam bili danas pokojni Božo Babić i Mijo Dilber (Pokoj im vječni!).

Generacijskom susretu nazočilo nas je 12: Suzana Sabljić (ex. Barać), Mirko Bilić Nosić, Zdeslav Jurčević, Mile Koštić, Matija Madunić (ex. Prka), Antonija Bilić (ex. Šakić), Arijanda Bodrožić (ex. Šakić), Jozo Šakić, Mario Udiljak, Višeslav Udiljak, Ante Udovičić i Marija Udovičić Radišić.

Okupljanje generacije, 30. srpnja započeli smo u OŠ Studenci na improviziranom satu razrednika gdje smo predstavili svoje današnje živote. Sat je vodio naš dragi ravnatelj Mate Bilić Prcić koji se sa zadovoljstvom odazvao na naš poziv i ovom prigodom mu se na tome iskreno zahvaljujemo.

Sjećanja na osnovnoškolske dane, druženja i ispletene osobne lijepe uspomene iz tih vremena uvijek se s veseljem i sjetom prisjećate pa i u situaciji gdje se mnogi nisu godinama vidjeli, čuvate vlastite uspomene negdje duboko u srcu a neka prijateljstva nikada niti ne prestanu. Zapravo, svi bi mi se htjeli vratiti bar još jednom u te dane ali kako nam nije to moguće i susret naše generacije probudio je lijepe uspomene gdje smo uz, pršut, teletinu i pivca ispod sača te Antonijine slastice, smjehom do suza u restoranu se prisjećali osnovnoškolskih događaja i slavili dugo u noć.

Ponovilo se uskoro…

GeneracijaGeneracija 1975/76.